Mondhygiëne­praktijk De Ronde Venen
Huisartsen­praktijk H. Boelhouwer
Praktijk voor Coaching & Counseling - Isabel Veenis
Atalmedial, medisch diagnostische centra
Manuele ­therapie De Ronde Venen
Tandarts De Ronde Venen
Elphin Mijdrecht, kinder- en jeugdpsychologie
Graas orthopedische schoentechniek
Schoonheidssalon Face & Body
Medisch pedicure Carla Kenbeek
Verloskundigen De Ronde Venen

Vacature: enthousiaste baliemedewerker | 03-03-2023 

  Kom jij onze…

Expositie mixed media en collages van Marian Blokker | 20-02-2023 

Marian Blokker is geboren in…

Expositie van Cilia Zaal | 03-01-2023 

Cilia Zaal is een geboren en…

Vacature: enthousiaste baliemedewerker

03-03-2023

 

Kom jij onze mondhygiënisten, tandartsen en manueel therapeuten helpen? Wij zoeken een enthousiaste baliemedewerker (20 uur per week) voor de komende 6 maanden.

 

Hoe ziet je werk er uit?

Je werkt als spin in het web voor 3 praktijken (mondhygiënisten, tandartsen en manueel therapeuten) gevestigd in Gezondheidscentrum Croonstadt in het centrum van Mijdrecht. Je begint je dag door de binnengekomen berichten te controleren en vervolgens verwelkom je onze patiënten met een glimlach. Je beantwoord binnenkomende telefoontjes en e-mails op een vriendelijke en professionele manier. Het plannen van afspraken doe je met onze softwaresystemen. Je bewaart hierbij goed het overzicht en bent stressbestendig. 

 

Wat biedt jij?

Als de perfecte kandidaat heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden en kan je snel schakelen. Natuurlijk heb je een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling en bent handig met een computer. Je bent een passende aanvulling op ons team en enige werkervaring in de gezondheidszorg of een opleiding in de secretariële sfeer is zeker een pluspunt.

 

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving in goed georganiseerde praktijken. Je wordt ingewerkt en indien nodig bieden we cursussen en nascholing aan om jou kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De werktijden zijn voornamelijk in de ochtenduren, in afstemming met je collega’s. Na afloop van het halfjaarcontract is verlenging mogelijk.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.croonstadt@gmail.com . Overdag zijn wij lastig bereikbaar voor vragen maar stuur gerust een email of spreek een bericht in bij Monique de Bruin (06-23259298) zodat we terug kunnen bellen.

Zie onze websites voor meer informatie over ons; www.mondhygienedrv.nl, www.tandartsderondevenen.nl en www.manueletherapie-drv.nl.