Huisartsen­praktijk H. Boelhouwer
Mondhygiëne­praktijk De Ronde Venen
Schoonheidssalon Face & Body
Graas orthopedische schoentechniek
Tandarts De Ronde Venen
Medisch pedicure Carla Kenbeek
Manuele ­therapie De Ronde Venen
Elphin Mijdrecht, kinder- en jeugdpsychologie
Atalmedial, medisch diagnostische centra

Expositie Marie-José Kleibrink-Koeleman | 31-08-2023 

Van 31 augustus tot 26…

Expositie; (aan het) water | 02-05-2023 

Van 2 mei tot 29 juni…
Patrijspoort
Sprookjesbos
Textuur

expositie van alcohol-inkt-schilderijen van Gillian Graat

25-10-2022

In ons gezondheidscentrum hangen vanaf 26 oktober a.s. diverse schilderijen gemaakt door Gillian Graat op basis van alcohol-inkt.

Alcohol-inkt is een beetje te vergelijken met aquarelverf omdat het een vloeibaar medium is, maar daar houdt de vergelijking op. Alchohol-inkt is een transparant en vluchtig medium. Het wordt verdund met isopropyl alcohol (99%) en dan verwerkt. De inkt kenmerkt zich door heldere transparante kleuren. Omdat de inkt zeer vluchtig is, is het ook lastig te controleren wat een extra uitdaging geeft aan het werken met de inkt, volgens Gillian. Voor het bewerken van de inkt maakt zij gebruik van o.a. penselen, föhnen en een air brush.

Gillian Graat schildert sinds 2005 en heeft in de afgelopen 4 jaar diverse teken- en schilderopleidingen gevolgd aan de kunstacademie en is al heel wat jaren lid van Atelier de Komme Mijdrecht. Dit jaar heeft ze gewerkt aan de serie alcohol inkt schilderijen die nu ook in Croonstadt worden tentoongesteld.

Gillian Graat, de huidige exposant, is door een Amerikaanse componist gevraagd of hij haar werk "Sprookjesbos" mocht gebruiken om muziek op te componeren. Zie; https://youtu.be/0TwhfTeGSho

Wilt u meer informatie of heeft u belangstelling voor een bepaald werkstuk, dan kunt u contact opnemen met Gillian Graat op de hieronder vermelde gegevens.

Email: gilliangraat@zonnet.nl

Telefoonnummer: 06 – 4 897 3183